Wednesday, June 8, 2011

KELUARGA ENCIK THOMAS DAN PUAN VERA MEMANCING

PARA SEMUA PEMBACA YANG BUDIMAN, HOBI MEMANCING BOLEH DI MINATI OLEH SESIAPA SAHAJA. TAK KIRA GOLONGAN TUA, MUDA, PELAJAR, SURI RUMAH, PENGANGGUR DAN SEBAGAINYA. JIKA SUDAH BERMINAT NAMANYA, MASA CUTI SEKOLAH KETIKA INI AKAN DI AMBIL KESEMPATAN OLEH IBU BAPA YANG MINAT MEMANCING UNTUK MEMPERKENALKAN DAN MENANAM AKTIVITI MEMANCING TERHADAP ANAK ANAK. TUJUAN DAN HARAPAN KELUARGA TERSEBUT AGAR MASA YANG TERLUANG DAPAT DI MENAFAATKAN SEPENUHNYA UNTUK BERFAEDAH. 

SEMASA CUTI SEKOLAH INI JUGA, IBU BAPA  YANG LAIN HARUS MENGISI MASA LAPANG ANAK MASING MASING DENGAN MELANCONG, BERKELAH, BALIK KAMPUNG HALAMAN, MENGUNJUNGI MAJLIS KEKELUARGAAN DAN SEBAGAINYA.

PADA 06 JUN 2011 (ISNIN) ANAK PENULIS (IR SYARD) MELALUI BOT KINGFISH SEKALI LAGI TELAH DI MINTA OLEH KELUARGA ENCIK THOMAS DAN PUAN VERA UNTUK MEMANCING DI TUKUN BUATAN SENDIRI PENULIS DI SEKITAR PULAU GAYA KOTA KINABALU. CUACA KETIKA ITU SEMEMANGNYA TENANG SAHAJA DAN SESUAI DENGAN PEMANCING KANAK /REMAJA/PELAJAR. WALAUPUN IKAN KURANG MEMATUK PADA TARIKH TERSEBUT NAMUN KESERONOKAN TETAP TERPAHAT DI KALANGAN SEMUA ANAK ANAK YANG TURUT SERTA DALAM TRIP INI. 

PALING BERMAKNA ENCIK THOMAS DAN PUAN VERA TELAH BERJAYA MENDIDIK ANAK ANAK BELIAU DENGAN MORAL DAN  BUDAYA BERMAKNA. SEMANGAT PENUH KASIH SAYANG DARIPADA KEDUA IBU BAPA ADALAH IMPIAN SEMUA ANAK DEMI UNTUK JATI DIRI.

BEBERAPA KEPING POTRET KELUARGA ENCIK THOMAS DAN PUAN VERA SEMASA BERTOLAK, MEMANCING DAN BALIK DI BERIKAN SEPERTI DI BAWA INI UNTUK TATAPAN SEMUA PEMBACA BUDIMAN. TERIMA KASIH.

"Tidak sesiapa dibenarkan mencetak, menjilid, menyalin, memindah
dan upload semula semua potret ini tanpa kebenaran pemiliknya."

Sila hubungi.

No. Telefon:      Esmadol - 6019 8956757  /  Ir Syard - 6016 8111185
Email:                  esmajim@yahoo.com  /  emailsyad@yahoo.com


 POTRET KELUARGA ENCIK THOMAS DAN PUAN VERA


  SEHINGGA JUMPA LAGI DALAM POST AKAN DATANG


No comments:

Post a Comment